Om – Kontakt

Svenska Nätverket för Medskapande ledarskap/Art of Hosting är ett nätverk av praktiker som inspireras av de sätt att tänka och förhålla sig som finns inom Medskapande ledarskap. Vi använder metoderna för att utveckla oss själva och för att vara värd för - och leda medskapande processer. De flesta av oss jobbar med samhällsutmaningar inom offentlig sektor eller ideburen sektor. Andra stödjer förändring utifrån rollen som konsult eller samhällsentrepenör. Men att leda förändringsinitiativ och möten på ett medsapande sätt är inte lätt. Det utmanar strukturer, vanor och sätt att tänka. Så vi har valt att lära och stödja varandra i ett nätverk.

Vi arrangerar Skype-möten, lokala träffar, träningar och fördjupningsdagar. Flera av oss samarbetar i olika projekt och initiativ.

Du är välkommen med!

Vi har lite olika sätt att ha kontakt. Gå med i Facebook-gruppen och ställ en fråga.

Kom på träningar och träffar. 

Skicka ett meddelande i formuläret nedan så hamnar du på en mejiinglista, som du kan gå ur när du vill.

Eller ta kontakt med oss via formuläret nedan. 

* anger obligatoriska fält

Via formuläret når du även de regionala kontaktpersonerna. De står listade nedan tillsammans med sin arbetsgivare. Observera att nätverket är för enskilda individer och vi representerar därför inte de organistioner vi är anställda vid. Söker du kontakt med någon speciell skriv då vem/vilka du önskar kontakt med så hittar meddelandet fram dit.

Stockholm - Mälardalen
Margareta Wandel, Region Östergötland
Kajsa Balkfors, Unleash (Stockholm)
Anna-Karin Berglund, Sveriges Kommuner och Landsting

Göteborg - Västkusten
Åsa Lorentzi, Göteborgs stad
Eleonor Björnfot, Mölndals stad
Märta Gustafsson, Innovatum (Trollhättan)

Skåne/Blekinge - Södraste Sverige
David Ershammar, Omtänk (Malmö)
Elin Turesson, Rädda Barnen
Clemens Malmberg, Sölvesborgs komm